Laboratoriet for profesjonelle fotografer.

Våre kunder er hovedsakelig portrett- og/eller skole- og barnehagefotografer.

Vi tilbyr kopiering og etterbehanding av klassisk portrett, laminering og montering, Digibaryt (sort-hvitt), bilder på aquarellpapir, lerretsbilder og album. Vi tilbyr også din egen nettbutikkløsning for salg av skole- og barnehagefoto. 

Moderne nettbutikkløsning for salg av skole- og barnehagebilder.

Kontakt oss hvis du er interessert i egen nettbutikk i Fotografnett.no.  Vi sender deg en demokode så du selv kan se hvordan det fungerer.

Du får ditt egen fotoprogram som er spesialisert for skole- og barnehagefoto. Du fotograferer og laster jobben direkte opp til nettbutikkserveren. Vi tar oss av klargjøring av bildene for nettbutikken og all håndtering - bortsett fra fotograferingen. Bestilte ordre sendes direkte til din kunde og salgssum kommer inn på din konto hver uke. 

Trygg netthandel for alle kunder er vårt mål.
 

Hvorfor bør du ha din egen nettbutikk?

Mange fotografer ønsker seg høyere omsetning. Opprett din egen nettbutikk og gjør avtaler med skoler og barnehager i ditt nærområde, så får du flere ben å stå på! 

Vi har jevnlig markedsdialog med dine kunder. Vi har god erfaring med sesongavslutninger og ekstrasalg av blant annet digitale bilder!

Preus Pro Lab - Telefon: 33 08 30 00 - info@preuslab.no - Org. 891 224 532 - Personvernregler GDPR
-
-