Personvern

Preus Pro Lab as 891224532.
Bedriften er lokalisert i Horten og produserer produkter og tjenester for profesjonelle fotografer. Personvernreglene gjelder direkte til fotograf/bestiller.

Fotografier bestilles via nett, på en løsning fra Filemail. Som produsent tas ordre imot uten kunnskap om personer som er fotografert. I produksjonsprosessen lagres bestillingen på en intern server i maks 1-2 år, dette for nye bestillinger og reklamasjoner. Bildene er kun tilgjengelig for den som har bestilt produkter første gang.

Ferdige produkter sendes til fotografen pr post.

Preus Pro Lab har også drift av nettbutikker for fotografer. Her sender fotografen bilder fra barnehage og skolefotografering. Preus Pro Lab legger bildene ut på fotografens nettbutikk, bildene er lagret på eksterne og lokale servere.

Det sendes unike koder til foresatte, og de får se sine bilder og evt bestille produkter. Preus Pro Lab as håndterer bestillingene og sender direkte til forbruker pr post i samråd med fotograf. Betalingsinfo går direkte til fotograf.

Vi mottar kundens kontaktinfo som kun brukes i forhold til denne bestillingen. Etter sesong for de aktuelle bildene brukes ikke kontaktinfo. Kunder som ser på bildene legger inn noe kontaktinfo, og kundene kan når som helst stenge for utsendelse av kundebrev.

Nettbutikker vi administrer er i samarbeid med Netlife AS i Trondheim og Timestone fra Australia som lagrer bildene i samråd med oss.

All håndtering av bilder og kontaktinfo fra disse serverne gjøres av Preus Pro Lab. Adresse og kontaktinfo er ikke tilgjengelig for andre enn fotografen, og arkivet brukes ikke av andre.

Ved postutsendelse brukes A-post som ikke har noen sporing, for større forsendelser brukes Consignor mot Posten for sporing og melding. Dette er standard løsning fra posten.

Alt som håndteres av bilder og kontaktinfo er unike bestillinger, og brukes kun for dette formålet.

Kunder kan melde seg av kundebrev, og vi kan få melding fra den enkelte fotograf om å fjerne bildefiler og kontaktinfo.

Preus Pro Lab as
Mai 2018

Preus Pro Lab - Telefon: 33 08 30 00 - info@preuslab.no - Org. 891 224 532 - Personvernregler GDPR
-
-