Personvern

Preus Pro Lab AS  org.nr. 891224532.

Bedriften er lokalisert i Horten og produserer produkter og tjenester for profesjonelle fotografer. Personvernreglene gjelder direkte til fotograf/bestiller.

Fotografier bestilles via nett, og filer overføres via en løsning fra det norske selskapet Filemail.com. Som produsent tas ordre imot uten kunnskap om personer som er fotografert. I produksjonsprosessen lagres bestillingen på en intern server i maks 1-2 år, dette for nye bestillinger og reklamasjoner. Bildene er kun tilgjengelig for den som har bestilt produkter første gang.

Ferdige produkter sendes til fotografen pr. post.

Preus Pro Lab AS har også drift av nettbutikker for fotografer. Her sender fotografen bilder fra barnehage og skolefotografering. Preus Pro Lab AS legger bildene ut på fotografens nettbutikk. Bildene er lagret trygt på eksterne servere.

Det sendes unike bildekoder med innloggingsinformasjon til foresatte, og de får se sine bilder og evt. bestille produkter. Preus Pro Lab AS håndterer bestillingene og sender bestilte produkter direkte til forbruker pr. post fra laboratoriet. Betalingsinfo går direkte til fotograf.

Vi mottar kundens kontaktinfo som kun brukes i forhold til bestillingen. Vi bruker ikke kontaktinfo til kundene etter at sesongene er avsluttet. Kunder som ser på bildene legger inn sin kontaktinformasjon i form av E-postadresse og mobiltelefonnummer, og kundene kan når som helst stenge for utsendelse av kundebrev.

Våre nettbutikker administres av Preus Pro Lab AS er i samarbeid med systemleverandøren Netlife AS i Trondheim som lagrer bildene i samråd med oss.

All håndtering av bilder og kontaktinfo fra disse serverne gjøres av Preus Pro Lab AS. Adresse og kontaktinfo er ikke tilgjengelig for andre enn fotografen, og bildearkivet brukes ikke av andre.

Ved postutsendelse brukes Postens standard A-post uten sporing. For større forsendelser brukes forsendelsessytemet nShift mot Posten for sporing og hentemeldinger til sluttkunde. Dette er standard løsning fra Posten Norge AS.

Alt som håndteres av bilder og kontaktinfo er unike bestillinger, og brukes kun for dette formålet.

Kunder kan melde seg av kundebrev fra sin brukerkonto og vi kan få melding fra den enkelte fotograf om å fjerne bildefiler og kontaktinfo.

Preus Pro Lab AS
Januar 2023

Preus Pro Lab - Telefon: 33 08 30 00 - info@preuslab.no - Org. 891 224 532 - Personvernregler GDPR
-
-